Privesessie

Privéles yoga of yogatherapie in Amersfoort

Jij verdient het om tijd te maken voor jezelf, om liefde en aandacht aan je lichaam en geest te schenken. Op de pagina ‘over yoga’ kun je meer lezen over yoga in het algemeen en de eventuele voordelen hiervan voor jou.

Maar wat vind jij fijn? Wat heb jij op dit moment nodig?

Misschien weet je dat helemaal niet meer omdat je al zo lang met fysieke of mentale klachten rondloopt.

Wat kun je verwachten van privéles?

Naast yogadocent ben ik ook therapeut. Deze combinatie zorgt ervoor dat we in privélessen echt kunnen onderzoeken wat jij nodig hebt. De vorm van de sessie staat dus niet direct vast.  Het kan ook verschillen per les. Soms bewegen, soms meer ademen of mediteren en soms vooral een gesprek.

Daarnaast kan privéles een aantal voordelen voor jou hebben:

  • Hier kun jij aangeven wat je wilt, waar je last van hebt en hoe je wilt werken. Dat hoeft natuurlijk niet, je mag het ook aan mij overlaten, maar de vrijheid is er absoluut.
  • Er is honderd procent aandacht voor jou waardoor je enorme sprongen kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling die in een (grote) groep niet mogelijk zijn.
  • Het kan ook een veilige start zijn om te beginnen met privéles, als je merkt dat instappen in een groep een drempel voor je is. Ik kan je de basishoudingen, de meditatie en de ademhalingsoefeningen (pranayama) aanleren zodat jij je hier zekerder in gaat voelen.
  • Maar daarnaast kan privéles ook een cadeautje zijn aan jezelf. Echt aandacht hebben voor jezelf is tenslotte waar het in de yoga over gaat en dat kan je tijdens een één-op-één les zeker ervaren!
  • Je kunt (opnieuw) leren voelen. Je ervaart waar knelpunten zitten (fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch) en deze oplossen omdat je die aandacht aan jezelf geeft.
  • Woon je in (omgeving) Amersfoort? Dan kun je er ook voor kiezen om de les bij jou thuis te houden. Ik kom dan, met ook voor jou een yogamatje, naar je toe.
  • Heb je een lichamelijke of geestelijke beperking? Dan kun je tijdens een privéles precies aangeven waar je behoefte aan hebt en kijken we samen wat er wél kan.

Het allerbelangrijkste is dat je veilig en vrij voelt tijdens de sessies. Je kunt altijd kiezen wat je doet, niets moet in yoga!

Wil je hier wat meer over weten en heb je vragen?

Of wil je meteen een gratis intake plannen?

Bel me even op of stuur een berichtje dan neem ik contact met je op.

Tarieven privéles yoga / yogatherapie

Een intake is altijd gratis en duurt meestal ca 30 minuten.

Losse les€70,-
5 lessenkaart€315,-(€63,- per les)
10 lessenkaart€550,-(€55,- per les)

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Deze prijzen zijn gebaseerd op een les van 60 minuten. Wil je 75 of 90 minuten les? Dat kan. De prijs wordt dan aangepast.

Wil je graag samen met je partner of een vriend(in) een duo-les? Ook dat is mogelijk. Er komt dan 20% bij de prijs van een privéles of lessenkaart.

Wil je de les graag bij jou thuis verzorgd hebben? Dan komt er, afhankelijk van de locatie, een klein bedrag bij de lesprijs. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen, ik denk graag met je mee.

Voor informatie over groepslessen klik hier.