Groepsles

Is yoga geschikt voor mijn groep?

Vrijgezellenfeestje? Vriendinnendag? Of wil je op de familiedag eens wat bijzonders organiseren? En vraag je je af of een yogales leuk is om met een groep te doen die nog nooit op mat gestaan heeft?

Het mooie van yoga is dat het zo makkelijk kan worden aangepast aan de behoefte van de beoefenaar. Iedereen kan het, altijd.  In mijn ervaring is het vaak een groot feest om les te geven aan een groep die yoga komen doen ‘voor de lol’. Want yoga mag echt een feestje zijn!

Ik verzorg deze les graag voor jullie op locatie en uiteraard helemaal aangepast aan jullie wensen.

Het aantal deelnemers hangt af van de ruimte op locatie.

Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen, dan kan ik naar aanleiding van de wensen een prijsindicatie geven.  Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Yogaworkshop en cursussen

Zou je graag met een (klein) gezelschap een yogacursus willen volgen?

Ik bied op dit moment diverse workshops en cursussen aan voor groepen:

De Verademing (Ontspanning creëren met je adem)

Dit is een workshop van 2,5 uur volledig gericht op de ontspanning. We gaan zachtjes bewegen, geen ingewikkelde houdingen, en de focus ligt op diverse ademtechnieken.

Wil je eerst wat meer lezen over yoga en ademhaling? Kijk even op deze pagina.

€45,- per persoon op basis van een eigen locatie in of rond Amersfoort. Ik kan indien gewenst de locatie regelen, hier zijn wellicht extra kosten aan verbonden.

Veilig starten met yoga (beginnerscursus)

In deze cursus van 4 lessen van 90 minuten maak je kennis met de basisprincipes van de yoga. Je leert hoe je veilig houdingen uitvoert en vooral hoe dit voelt voor jóuw lichaam. Daarnaast oefenen we met de ademhaling en leer je starten met mediteren.

Wil je eerst wat meer lezen over yoga? Kijk even op deze pagina.

€97,- per persoon op basis van een eigen locatie in of rond Amersfoort. Ik kan indien gewenst de locatie regelen, hier zijn wellicht extra kosten aan verbonden.

Yoga als levensstijl (verdiepingscursus)

Heb je het gevoel dat er meer uit yoga te halen valt voor jou? Je hebt waarschijnlijk gelijk. Vanuit de filosofie kun je yoga in je dagelijks leven meer inzetten dan je denkt. Niet alleen op de mat maar juist ook daarnaast. We gaan in 4 dagdelen van 2,5 uur dieper in op de houdingen, de pranayama (adem) en de meditatie om alles uit jouw yogapractice te halen.

€155,- per persoon op basis van een eigen locatie in of rond Amersfoort. Ik kan indien gewenst de locatie regelen, hier zijn wellicht extra kosten aan verbonden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en mogelijkheden voor een locatie.